Babybel

Join The
Goodness

Met de power van Mini Babybel® is een heerlijke en verantwoorde snackwereld binnen handbereik.

Mini Babybel® is niet alleen ontzettend lekker en leuk; het is ook verantwoord! Ons 100% echte kaasje is gemaakt van 98% melk. En het is een heel goede bron van proteïne en calcium. Dit helpt je botten sterker te worden, draagt bij aan spiergroei én stilt je trek. Perfect voor in de lunch box, onderweg of thuis. Eigenlijk gewoon altijd wanneer jij trek hebt!

Ontdek wat
Mini Babybel®
zo'n lekkere
snack maakt

Het geheim
achter het maken
van ons kaasje

Check hier waarom onze Mini Babybel® kaasjes zo goed smaken terwijl er maar 4 ingrediënten inzitten!

Melken

Onze kaasjes worden gemaakt van de weidemelk van koeien. Deze koeien en weidemelk zijn afkomstig van zorgvuldig uitgekozen boerderijen in Europa.

Van melk naar kaas

De melk wordt gepasteuriseerd en omgezet in wrongel. Deze wrongel wordt in een speciale mal geperst, om zo het Mini Babybel® kaasje zijn speciale vorm te geven.

Bad-tijd!

Het kaasje neemt een duik in een zoutbad (dit noemen we pekel). Dit zoutbad beschermt het kaasje en helpt bij de ontwikkeling van zijn unieke smaak.

Alleen nog even aankleden

Als laatste wordt het kaasje aangekleed met de rode waslaag. Dit zorgt ervoor dat de versheid van het kaasje behouden blijft! Het rode cellofaantje voegt de finishing touch toe.

Unwrap our cheesemaking secrets

Zo… Het Mini Babybel® kaasje is klaar om opgegeten te worden! Geniet ervan!

Zeg 'Hi' tegen
een alternatieve
manier
van
snacken

Snacken is een leuk moment tussen je maaltijden! Een moment om met een slimme combinatie van handige en lekkere producten je (lekkere) trek te stillen. Varieer door bijvoorbeeld 2-3 onderdelen van je snacks af te wisselen. Zo kun je afwisselend snacken met minder calorieën, verzadigd vet, natrium of suiker, terwijl je juist calcium en proteïne toevoegt.

Goodness
snack
inspiratie

Als het aankomt
op snacken:
this is how
we roll

Geniet van een lekker en leuk snackmoment met deze Mini Babybel®-inspiraties, zodat je energiek bent tussen de maaltijden door, na het sporten of wanneer je een pick-me-up nodig hebt.